See PRO editionSee PRO edition
See other templatesSee other templates
HomeЗа Нас

За нас

Гипс Декор е фирма која што се занимава со внатрешно и надворешно уредување на станбени и деловни објекти. Формирана е пред повеќе од 10 години.

Нашиот тим го сочинуваат луѓе со долгогодишно работно искуство кои се спремни да одговорат на сите ваши барања.

Ние ви гарантираме квалитет на материјалите за изработка, како и уникатност и навремена изработка на производите и услугите.

Како гаранција за нашата работа говорат многубројните изработени објекти ( види референци ).

Поврзи се!

Designed by Filip Stojkovski